00386 1 722 88 94
info@burgarteh.si

O podjetju

Začetki podjetja segajo v leto 1972, ko sta Marjan in Darinka Burgar začela obrtno dejavnost na področju navijanja tuljav in orodjarstva. Leta 1992, po razpadu jugoslovanskega trga, je obrt prešla v roke Tomaža Burgarja, poslovanje pa se je začelo širiti preko slovenskih meja. Leta 2006 smo postali družba z omejeno odgovornostjo in dejavnost leta 2008 preselili v nove poslovne prostore v obrtni coni Jarše pri Radomljah. Tudi ti prostori so nam bili kmalu premalo, in tako smo se v začetku letu 2017 preselili na novo lokacijo v Mengeš, kjer smo pridobili veliko več prostora.

Danes  smo zanesljiv partner znan po individualnem pristopu k reševanju problemov, inovativnih rešitvah, visoki kvaliteti in  spoštovanju rokov. Naše specialno področje so povezane breztelesne tuljave.

Opremljeni smo z moderno tehnologijo za izdelavo, dodelavo in kontrolo  navitih komponent, našo kvaliteto pa potrjuje tudi certifikat ISO 9001:2015. Smo  sposoben, visoko motiviran kolektiv mladih sodelavcev, ki zavzeto, odgovorno in natančno opravljamo svoje delo.