O Podjetju

Burgar-teh d.o.o.

Začetki podjetja segajo v leto 1972, ko sta Marjan in Darinka Burgar začela obrtno dejavnost na področju navijanja tuljav in orodjarstva. Leta 1992, po razpadu jugoslovanskega trga, je obrt prešla v roke Tomaža Burgarja, poslovanje pa se je začelo širiti preko slovenskih meja. Leta 2006 smo postali družba z omejeno odgovornostjo in dejavnost leta 2008 preselili v nove poslovne prostore v obrtni coni Jarše pri Radomljah. Tudi ti prostori so nam bili kmalu premalo, in tako smo se v začetku letu 2017 preselili na novo lokacijo v Mengeš, kjer smo pridobili veliko več prostora.

Danes  smo zanesljiv partner znan po individualnem pristopu k reševanju problemovinovativnih rešitvah, visoki kvaliteti in  spoštovanju rokov. Naše specialno področje so povezane breztelesne tuljave.

Opremljeni smo z moderno tehnologijo za izdelavo, dodelavo in kontrolo  navitih komponent, našo kvaliteto pa potrjuje tudi certifikat ISO 9001:2015. Smo  sposoben, visoko motiviran kolektiv mladih sodelavcev, ki zavzeto, odgovorno in natančno opravljamo svoje delo.

Vse za vaše zadovoljstvo: visoka kvaliteta, točna dobava, rešitve za posebne želje.

Naša

Orodjarna

Imamo svojo orodjarno, v kateri sami načrtujemo in izdelujemo orodja in naprave za optimizacijo proizvodnje. Tako se lahko hitro in cenovno optimalno odzovemo na zahteve in potrebe naših kupcev.

Naša

Proizvodnja

Naša proizvodnja je opremljena z najsodobnejšimi navijalnimi stroji za male ali velike serije izdelkov, ki nam omogočajo navijanje tuljav v velikosti od 1,00 – 600,00 mm z žico debeline od 0,02 mm pa vse do profilnih žic 15 x 3 mm.Tuljave so lahko navite v različnih oblikah.

Del naše proizvodnje je specializiran za navijanje breztelesnih, povezanih tuljav z velikim polnilnim faktorjem za elektromotorje. Izdelke tudi sami vgrajujemo v statorje, jih vakuumsko zalivamo in obdelujemo po zahtevah kupcev. Celoten proizvodni proces pa obsega tudi impregniranje, zalivanje, spajkanje in seveda končno kontrolo izdelkov.